Agenda 2018

30 aug 14:00 Buurten met de...
30 aug 18:15 Ballonnenfeest
30 aug 18:30 Kindercorso
30 aug 20:00 Feestavond DJ...
31 aug 13:15 Kinderspelen
31 aug 16:30 Schuttersfeest
31 aug 20:00 Feestavond MELROSE
31 aug 22:00 Feestavond Henk...
1 sep 9:00 Optocht thema...
1 sep 14:00 Wenum Wiesel...
1 sep 20:00 Feestavond Proost

Programma Zaterdag

Optocht thema Septemberfest

9:00 - zaterdag 1 september

Er zijn drie categorieën waarin deelgenomen kan worden: schoolwagens, versierde wagens zonder reclame, versierde wagens met reclame. In alle categorieën zijn prijzen te winnen, dus wees creatief en maak de mooiste wagen!

 

8:00 opstellen
Opstellen van de schoolwagens en versierde wagens zonder reclame op hetfeestterrein, overige deelnemers opstellen in de Schupperijweg.
Alle deelnemers krijgen een nummer uitgereikt i.v.m. de beoordeling onderwegdoor de jury. Bevestig dit nummer goed zichtbaar op uw wagen.

 

Vertrek van de optocht:
Papegaaiweg, Veltmaterweg, Marleweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Wieselsekampweg, Wieselse Enkweg, Wieselseweg, Zwolseweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg.

Er is geen pauze onderweg zodat we op tijd (ca 11.00 uur) terug zijn op het feestterrein voor het zingen van het Wilhelmus onder muzikale begeleiding. De prijsuitreiking zal ca 11.30 uur plaatsvinden in de feesttent.

Komt allen kijken naar de optocht!

Wenum Wiesel Kampioenschappen

14:00 - zaterdag 1 september

De deelnemende teams dienen zich voor 13.00 uur te melden in de feesttent. De coaches zullen vervolgens instructies krijgen. De spelen zullen beginnen om 14.00 uur.

SPELREGELS:
Elk team dient te bestaan uit 8 personen (waarvan 1 coach, 1 reservespeler en minimaal 2 dames) en deze moeten minimaal 14 jaar oud zijn. Tevens dient elk team een joker te hebben welke voldoet aan het thema van dit jaar: “Septemberfest”. Uiteraard kan met de joker het puntenaantal van 1 spel verdubbeld worden. Er worden extra punten gegeven voor de beste joker.
Levende jokers zijn niet toegestaan.

Inschrijving voor de WWK vóór 1 augustus a.s. bij:
Ingrid Fama
Amperestraat 30
7316 KS Apeldoorn
of via info@oranjefeest-wwna.nl

Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team en dient op donderdag 30 augustus bij de voorrondes voldaan te worden.
Deelname aan de WWK geschiedt op eigen risico.

Feestavond Proost

20:00 - zaterdag 1 september

PROOST!

PROOST! neemt je mee in een muzikaal avontuur met meer dan 120 super hits uit
heden en verleden.
Avond na avond brengt PROOST! een knallende en energieke show waarin de lekkerste hits verweven in de vetste medleys, CO2, Confetti en vlammen je om de oren vliegen!!

Het PROOST! Stagedesign, bestaande uit verlichte decorstukken, de uitgebreidetechniek en een sterk staaltje muziek, maken dit alles tot één geheel!

PROOST!bestaat uit 6 energieke top muzikanten die elk optreden voor 100% IN THA PARTY MODE zijn!

Wij staan klaar om samen met jou een uitzinnige avond te beleven waarincompleet uit je dak gaan een vereiste is! Zie je het publiek springen, dansen en zingen?
Dan weet je zeker dat PROOST! IN THE HOUSE IS!!!

 

DJ RICKY CORONY

Rick van der Kroon uit Overloon staat op het podium onder de naam DJ Ricky Corony
Hij is een allround DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80s tot house muziek en van bruiloft tot tentfeest, het dak gaat eraf!
Bekend van de Overloonse tentfeesten, partycentrum Bos en diverse clubs en cafe’s en niet te vergeten de huis DJ van de Band PROOST.
Hij heeft het podium al mogen delen met: de Dirtie Daddies, Kraantje Pappie, Paul Elstak, Django Wagner, la Fuente en nog veel meer……
Op zaterdagavond vult hij de pauzes op van de band PROOST zodat er de hele avond geweldige muziek te horen is en er zonder pauze gedanst kan worden!!!!