Agenda 2018

30 aug 14:00 Buurten met de...
30 aug 18:15 Ballonnenfeest
30 aug 18:30 Kindercorso
30 aug 20:00 Feestavond DJ...
31 aug 13:15 Kinderspelen
31 aug 16:30 Schuttersfeest
31 aug 20:00 Feestavond MELROSE
31 aug 22:00 Feestavond Henk...
1 sep 9:00 Optocht thema...
1 sep 14:00 Wenum Wiesel...
1 sep 20:00 Feestavond Proost

Programma Donderdag

Buurten met de buren

14:00 - donderdag 30 augustus

Na het succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer wat samen met het publiek doen op de donderdagmiddag.

Dit jaar gaan we een gezellige Pubquiz spelen, waarbij iedereen kan mee doen! De teams zullen uit ongeveer 4 a 5 personen bestaan. Kom je alleen of kom je niet aan drie medequizers? Geen probleem!

Wij zullen er voor zorgen dat je in een leuke groep komt! Er komen allerlei soorten vragen langs die voor iedereen te beantwoorden zijn. Mocht je dus de donderdagmiddag vrij hebben, kom gerust langs en Quiz mee!

Deze middag is niet aan leeftijd gebonden maar juist voor de hele buurt! Muziek mag natuurlijk niet ontbreken op deze gezellige middag en ook daarin is voorzien.

Wij zorgen voor de koffi e en wat lekkers.

We hopen dat er zoveel mogelijk buurtgenoten komen!

Ballonnenfeest

18:15 - donderdag 30 augustus

Ook dit jaar weer een ballonnenwedstrijd, onze sponsor Bultman autoverhuur zorgt, net als vorig jaar, voor milieuvriendelijke ballonnen. De ballon die het verst komt wint. De winnaar wordt bekend gemaakt in het Vaassens weekblad en op onze website www.oranjefeest-wwna.nl

 

Kindercorso

18:30 - donderdag 30 augustus

Ieder jaar weer een succes! Dus ook dit jaar weer een kindercorso voor alle kinderen tot en met 14 jaar. Op de fi ets, trapskelter, trekkertje, karretje of wat dan ook.

Leef je uit met het thema; SEPTEMBERFEST en versier je vervoermiddel.

Voor de allermooiste en origineelste versiering krijg je een prijs. De maximum toegestane snelheid tijdens het kindercorso is 10 km/uur.
Je hoeft je NIET van tevoren op te geven , je kunt je melden op het feestterrein en krijgt dan een deelnemersnummer.
 

Route:
Papegaaiweg, Schupperijweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Astaweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg . Begin en eindpunt zijn natuurlijk het feestterrein. U komt toch ook kijken en de kinderen aanmoedigen tijdens hun corso?

Feestavond DJ Remco en voorrondes WWK

20:00 - donderdag 30 augustus

Dj Remco ( Hagen) is geboren op 17 maart 1990 te Vaassen. Als klein kind vond hij het al leuk om op het podium te staan. Alles kwam aan het rollen toen hij in 1998 zijn eerste Hitzone cd kreeg.

In 2003 ging hij op drum les en was hij na schooltijd te vinden achter zijn drumstel op z’n slaapkamer. Hij is 3 jaar lid geweest van een slagwerkgroep. In 2003/2004 was Remco Jeugdprins en adjudant bij carnavalsvereniging De Rossumdaerpers en vanaf die tijd maakt hij deel uit van het licht en geluid team van de vereniging.

Nu staat hij daar als Feest DJ op het hoofdpodium.
In 2006 liep hij stage bij een licht en geluid bedrijf in Apeldoorn. Na zijn stage is hij daar 3 jaar blijven werken. Hij heeft daar veel geleerd op licht en geluid gebied. Van een bedrijfsopening tot bruiloft en van Koninginnedag tot het installeren van apparatuur. Hij mocht vaak mee met Drive-Inn shows en schoolfeesten.

Daarnaast ging hij ook mee met andere DJ’s. Steeds vaker mocht hij zelf een plaatje in starten en langer draaien.
Remco is één van de huis DJ’s bij Café bar de Ruif in Vaassen. Hier draait Remco de after party’s na de Dorpsavonden en ook is hij regelmatig op de vrijdagavond de DJ. Ook
draait hij de nodige andere thema feesten die in de Ruif georganiseerd worden.

 

Voorrondes WWK

Donderdagavond beginnen we met de voorrondes om de startpositie te bepalen voor zaterdag. Alle teams dienen voltallig aanwezig te zijn om 20.00 uur.