In verband met het coronavirus, tonen wij nog het programma van 2019.

Optocht (thema Beach Party)
09.00 uur

Er zijn drie categorieën waarin deelgenomen kan worden: schoolwagens, versierde wagens zonder reclame, versierde wagens met reclame. In alle categorieën zijn prijzen te winnen, dus wees creatief en maak de mooiste wagen!

8:00 opstellen:
Opstellen van de schoolwagens en versierde wagens zonder reclame op het feestterrein, overige deelnemers opstellen in de Schupperijweg. Alle deelnemers krijgen een nummer uitgereikt i.v.m. de beoordeling onderweg door de jury. Bevestig dit nummer goed zichtbaar op uw wagen.

9:00 Vertrek van de optocht:
Papegaaiweg, Veltmaterweg, Marleweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Wieselsekampweg, Wieselse Enkweg, Wieselseweg, Zwolseweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg.

Er is geen pauze onderweg zodat we op tijd (ca 11.00 uur) terug zijn op het feestterrein voor het zingen van het Wilhelmus onder muzikale begeleiding.

De prijsuitreiking zal ca 11.30 uur plaatsvinden in de feesttent.

Wenum-Wiesel Kampioenschappen
13.00 uur

De deelnemende teams dienen zich voor 13.00 uur te melden in de feesttent. De coaches zullen vervolgens instructies krijgen. De spelen zullen beginnen om 14.00 uur.

SPELREGELS:
Elk team dient te bestaan uit 8 personen (waarvan 1 coach, 1 reservespeler en minimaal 2 dames). Iedereen is minimaal 14 jaar oud. Tevens dient elk team een joker te hebben welke voldoet aan het thema van dit jaar “Beach Party”. Uiteraard kan met de joker het puntenaantal van 1 spel verdubbeld worden. Er worden extra punten gegeven voor de beste joker! Levende jokers zijn niet toegestaan.

Inschrijven kan vóór 1 augustus a.s. via het inschrijfformulier op deze website.
Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per team en dient donderdag 5 september bij de voorrondes voldaan te worden. Deelname aan de WWK geschiedt op eigen risico.

Feestavond

SESAM SENSATION
20.00 uur

De naam van de band zegt het al: deze band is sensationeel! Met meer dan 2500 shows is SESAM SENSATION met afstand de meest geboekte coverband van Nederland.

Vanaf de eerste seconde voel je de sensatie zodra de energieke en zeer charmante zangeres Yvon op het podium verschijnt. Naast haar staat Ruud, één van de beste zangers uit het profcircuit en samen maken zij het publiek helemaal gek. Voeg daar vier fenomenale muzikanten met een geweldige zangstem aan toe en een stortvloed aan songs welke in hoog tempo in mash-up style voorbijkomen en je snapt waarom deze band de award “Beste Partyband van Nederland” heeft verdiend.
Passie, beleving en high energy in elke feesttent, op elk festival, voor elk zakelijk event en in elke club!

DJ Remco

Dj Remco (Hagen) is geboren op 17 maart 1990 te Vaassen. Als klein kind vond hij het al leuk om op het podium te staan. Alles kwam aan het rollen toen hij in 1998 zijn eerste Hitzone cd kreeg.

In 2003 ging hij op drum les en was hij na schooltijd te vinden achter zijn drumstel op z’n slaapkamer. Hij is 3 jaar lid geweest van een slagwerkgroep. In 2003/2004 was Remco Jeugdprins en adjudant bij carnavalsvereniging De Rossumdaerpers en vanaf die tijd maakt hij deel uit van het licht en geluid team van de vereniging. Nu staat hij daar als Feest DJ op het hoofdpodium.

In 2006 liep hij stage bij een licht en geluid bedrijf in Apeldoorn. Na zijn stage is hij daar 3 jaar blijven werken. Hij heeft daar veel geleerd op licht en geluid gebied. Van een bedrijfsopening tot bruiloft en van Koninginnedag tot het installeren van apparatuur. Hij mocht vaak mee met Drive-Inn shows en schoolfeesten. Daarnaast ging hij ook mee met andere DJ’s. Steeds vaker mocht hij zelf een plaatje in starten en langer draaien.