ORANJEFEEST 2022

Optocht (thema: Superhelden)
09.00 uur

Er zijn drie categorieën waarin deelgenomen kan worden: schoolwagens, versierde wagens zonder reclame, versierde wagens met reclame. In alle categorieën zijn prijzen te winnen, dus wees creatief en maak de mooiste wagen!

8:00 opstellen:
Opstellen van de schoolwagens en versierde wagens zonder reclame op het feestterrein, overige deelnemers opstellen in de Schupperijweg. Alle deelnemers krijgen een nummer uitgereikt i.v.m. de beoordeling onderweg door de jury. Bevestig dit nummer goed zichtbaar op uw wagen.

9:00 Vertrek van de optocht:
Papegaaiweg, Veltmaterweg, Marleweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Wieselsekampweg, Wieselse Enkweg, Wieselseweg, Zwolseweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg.

Er is geen pauze onderweg zodat we op tijd (ca 11.00 uur) terug zijn op het feestterrein voor het zingen van het Wilhelmus onder muzikale begeleiding.

De prijsuitreiking zal ca 11.30 uur plaatsvinden in de feesttent.

Wenum-Wiesel Kampioenschappen
13.00 uur

De deelnemende teams dienen zich voor 13.00 uur te melden in de feesttent. De coaches zullen vervolgens instructies krijgen. De spelen zullen beginnen om 14.00 uur.

SPELREGELS:
Elk team dient te bestaan uit 8 personen (waarvan 1 coach, 1 reservespeler en minimaal 2 dames). Iedereen is minimaal 14 jaar oud. Tevens dient elk team een joker te hebben welke voldoet aan het thema van dit jaar “Superhelden”. Uiteraard kan met de joker het puntenaantal van 1 spel verdubbeld worden. Er worden extra punten gegeven voor de beste joker! Levende jokers zijn niet toegestaan.

Inschrijven kan vóór 1 augustus a.s. via het inschrijfformulier op deze website of een e-mail aan wwk@oranjefeest-wwna.nl.

Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per team en dient op de donderdagavond bij de voorrondes voldaan te worden. Deelname aan de WWK geschiedt op eigen risico.

Feestavond (GRATIS toegang)

MillStreet
20.00 uur

In 10 jaar tijd speelde coverband MillStreet meer dan 1500 live optredens met veel succes in binnen- en buitenland. Met hun spontane energie, humor en jonge uitstraling blijven zij graag geziene gasten in elke discotheek, feesttent of evenement, en bruiloft en bedrijfsfeest. Up-to-date Top 40 hits, vette mash-ups, pompende medleys en knallende meezingers worden door de 6 rasentertainers op een moderne, maar vooral ongedwongen manier gebracht met verrassende creativiteit in het moment.

MillStreet shows zijn onbeperkt, en door uzelf uit te breiden op het gebied van muziek, show en entertainment. Hierbij worden zij ondersteund met een passende licht- en geluidshow met uitstekende technici speciaal samengesteld voor uw locatie. Zonder licht en geluid is ook mogelijk, als dat b.v. al aanwezig is op locatie. Hiermee is het mogelijk om voor elk feest of budget
een goede oplossing aan te bieden. MillStreet keihard de gezelligste!

DJ Remco

Dj Remco (Hagen) is geboren op 17 maart 1990 te Vaassen. Als klein kind vond hij het al leuk om op het podium te staan. Alles kwam aan het rollen toen hij in 1998 zijn eerste Hitzone cd kreeg.

In 2003 ging hij op drum les en was hij na schooltijd te vinden achter zijn drumstel op z’n slaapkamer. Hij is 3 jaar lid geweest van een slagwerkgroep. In 2003/2004 was Remco Jeugdprins en adjudant bij carnavalsvereniging De Rossumdaerpers en vanaf die tijd maakt hij deel uit van het licht en geluid team van de vereniging. Nu staat hij daar als Feest DJ op het hoofdpodium.

In 2006 liep hij stage bij een licht en geluid bedrijf in Apeldoorn. Na zijn stage is hij daar 3 jaar blijven werken. Hij heeft daar veel geleerd op licht en geluid gebied. Van een bedrijfsopening tot bruiloft en van Koninginnedag tot het installeren van apparatuur. Hij mocht vaak mee met Drive-Inn shows en schoolfeesten. Daarnaast ging hij ook mee met andere DJ’s. Steeds vaker mocht hij zelf een plaatje in starten en langer draaien.