ORANJEFEEST 2022

Buurten met de buurt
14.00 uur

Dat wordt even wennen, buurten met de buurt op de vrijdagmiddag!
We hebben vernomen dat voor veel mensen de vrijdagmiddag een makkelijker tijdstip is om vrij te krijgen. Een voordeel is dat u ook kunt blijven zolang u wilt, aansluitend vindt namelijk het SCHUTTERSFEEST plaats. Ieder jaar weer een groot succes dus grijp uw kans.

Maar even terug naar het programma. Het wordt een muzikale middag met ruimte voor een praatje met alle buurtgenoten. We hebben dit jaar de “Golden Oldies” uitgenodigd, twee zéér muzikale dames die eigenlijk alles kunnen zingen. Songfestivalnummers, muziek uit de jaren 80 & 90, ABBA… Teveel om op te noemen. Dat wordt een gezellige meezingmiddag waarbij de voetjes van de vloer kunnen. U bent van alle harte welkom!

Schuttersfeest
16.30 uur

Voor het vierde jaar op rij is er weer het schuttersfeest! Wat een succes onderdeel is dit geworden en we gaan dan ook dit jaar weer verder met de competitie, krijgen we een nieuwe schutterskoning(in) of gaat de huidige schutterskoning zijn titel zo verdedigen dat hij hem kan behouden?

Durf jij het aan?
Op vrijdagmiddag vanaf 16.30 kan iedereen meedoen op het plein voor de tent. We schieten in twee groepen: 18 jaar en ouder en de jeugd vanaf 10 jaar. Schietvereniging Beemte Broekland zal deze competitie begeleiden. Belangstellenden kunnen zich tot 16.00 uur inschrijven bij de muntenbar. Het inschrijfgeld voor 18+ is 5 euro. De jeugd kan gratis meedoen. Er zijn prijzen voor de kop, vleugel en de staart. Degene die de romp eraf schiet wordt gekroond tot schutterskoning(in)
Voor de jeugd wordt het dit jaar iets aangepast omdat het vorig jaar wel heel lastig bleek te zijn. Dus geef je op en pak je kans op de titel Schuttersprins(es).

Feestavond

SUPER SUNDAYS
20.00 uur

Met een ijzersterk front duo en een super strakke band de tent op zijn kop zetten, dát is SUPER SUNDAYS!

Met het brede en up-to-date repertoire schakelt SUPER SUNDAYS in hoog tempo moeiteloos tussen verschillende nummers en genres. Tel daar de enthousiaste presentatie, een vet geluid, special effects en een waanzinnige lichtshow bij op en het plaatje is compleet. SUPER SUNDAYS moet je gezien hebben!

Immer Hansi
22.00 uur

De Polka und Schnapps werden IMMER HANSI al von kleins ab aan met de Papflepel in de Mund gegoten. Zijn Vater probeerde van die kleine Hansi tevergeefs der Bobsleekampioen von Tirol zu machen maar hij stond viel liever op de Bar van de Après-skihütten. Daar heeft Hansi het Party machen dan ook richtig geleerd!

Ieder Fest & Feest wordt met deze absolute Partymeister een tolle Bende! Onze Hansi zingt VOLGASS eine schöne Mix van zijn eigene Partyhits: Shotje, In de Schuur en Reünie (Après-ski) maar ook kommen andere bekende internationale Party und Après-skihits vorbei! Hansi ist von allen Markten zu hause!

IMMER HANSI heeft al viele Skihütten in Gerlos, Hinterglemm, Kirchberg und Westendorf doen beven. Ook in Nederland, België en Frankrijk heeft hij al viele Party’s und Festen gedaan waaronder de Moose Bar XXL (Sportpaleis Antwerpen), Zwarte Cross en das Das Coen & Sander Fest (Jaarbeurs). Ook heeft Immer Hansi afgelopen jaar de Partyaward voor beste act in de wacht gesleept.

Klaar voor ein Lawine vol Confetti, Vlaggetjes und Wahnsinn?