In verband met het coronavirus, tonen wij nog het programma van 2019.

Kinderspelen
13.15 uur

We hebben gemerkt dat er afgelopen jaren wat verwarring was over de kinderspelen en dan met name wanneer het is afgelopen.

Als de spelletjes zijn afgelopen gaan alle kinderen naar de tent en krijgen daar wat lekkers, er is dan ook nog een eindspel. Ondertussen worden de punten geteld om te bepalen welk groepje er heeft gewonnen! Na de prijsuitreiking kunnen alle schoolkinderen een kadootje ophalen, dus is het wel fijn als uw kind er dan nog bij is, we snappen dat het af en toe wat rommelig lijkt maar we doen ons best om een leuke, gezellige en spannende middag van te maken. Uw komst als toeschouwer wordt dan ook zeker zeer op prijs gesteld, leuk om uw kind aan te moedigen en om te zien hoe enthousiast ze elk jaar weer zijn!

Kort samengevat; als de kinderen hun kadootje ontvangen hebben dan zitten de kinderspelen erop! We hopen jullie allemaal te ontmoeten op vrijdag 6 september van 13.00 tot 15.00 uur.

Schuttersfeest
16.30 uur

Voor het vierde jaar op rij is er weer het schuttersfeest! Wat een succes onderdeel is dit geworden en we gaan dan ook dit jaar weer verder met de competitie, krijgen we een nieuwe schutterskoning(in) of gaat de huidige schutterskoning zijn titel zo verdedigen dat hij hem kan behouden?

Durf jij het aan?
Op vrijdagmiddag vanaf 16.30 kan iedereen meedoen op het plein voor de tent. We schieten in twee groepen: 18 jaar en ouder en de jeugd vanaf 10 jaar. Schietvereniging Beemte Broekland zal deze competitie begeleiden. Belangstellenden kunnen zich tot 16.00 uur inschrijven bij de muntenbar. Het inschrijfgeld voor 18+ is 5 euro. De jeugd kan gratis meedoen. Er zijn prijzen voor de kop, vleugel en de staart. Degene die de romp eraf schiet wordt gekroond tot schutterskoning(in)
Voor de jeugd wordt het dit jaar iets aangepast omdat het vorig jaar wel heel lastig bleek te zijn. Dus geef je op en pak je kans op de titel Schuttersprins(es).

Feestavond

JETSET LIVE!
20.00 uur

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten. Met JETSET LIVE! haal je high energy en de absolute top in huis.

JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Met een custom made licht- en LEDwall-show, knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium en een genot om naar te kijken. Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor je telkens weer verrast wordt.

Ondersteund door onze vakbekwame crew zijn de mogelijkheden voor licht, geluid en video eindeloos. Door hun prettige manier van communiceren, bent je in staat om samen met hen de meest optimale situatie te creëren.
JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel.

Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor je evenement of feest!

De Lawineboys
22.00 uur

De Lawineboys wordt gevormd door Koen en Addie. Sinds 2001 zijn ze een niet meer weg te denken feestduo. Inmiddels hebben ze 4 Awards voor Beste Feestact en een Gouden Plaat op zak. Dat kan ook niet anders want hun repertoire is niet gering. Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Lawinesong’ en ‘Laat Maar Waaien’ komen nog steeds op ieder feest voorbij.

Een optreden van de Lawineboys is een echte feestexplosie. In hoog tempo volgen de hits elkaar op. Stilstaan is onmogelijk. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot schuurfeest, overal krijgen ze het publiek aan het spingen. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen Partyhits maken ze van ieder optreden een knalfeest.