ORANJEFEEST 2022

Kinderspelen
13.00 uur – 15.00 uur

We hebben gemerkt dat er afgelopen jaren wat verwarring was over de kinderspelen en dan met name wanneer het is afgelopen.

Als de spelletjes zijn afgelopen gaan alle kinderen naar de tent en krijgen daar wat lekkers, er is dan ook nog een eindspel. Ondertussen worden de punten geteld om te bepalen welk groepje er heeft gewonnen! Na de prijsuitreiking kunnen alle schoolkinderen een kadootje ophalen, dus is het wel fijn als uw kind er dan nog bij is, we snappen dat het af en toe wat rommelig lijkt maar we doen ons best om een leuke, gezellige en spannende middag van te maken. Uw komst als toeschouwer wordt dan ook zeker zeer op prijs gesteld, leuk om uw kind aan te moedigen en om te zien hoe enthousiast ze elk jaar weer zijn!

Kort samengevat; als de kinderen hun kadootje ontvangen hebben dan zitten de kinderspelen erop! We hopen jullie allemaal te ontmoeten op donderdag 2 september van 13.00 tot 15.00 uur.

Ballonnenfeest 2.0
18.15 uur

Kom allemaal, zoals ieder jaar, op de donderdagavond naar het feestterrein en laat je verrassen door deze nieuwe manier van ballonnen “oplaten”, het ballonnenfeest 2.0!

Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen en je hoort direct
na afloop al wie er in de prijzen vallen. Kom gezellig langs!

Mogelijk gemaakt door: Bultman

Kindercorso
18.30 uur

Ieder jaar weer een succes! Dus ook dit jaar weer een kindercorso voor alle kinderen tot en met 14 jaar. Leef je uit met het thema: Superhelden en versier je vervoermiddel.

Voor de allermooiste en origineelste versiering krijg je een prijs. De maximum toegestane snelheid tijdens het kindercorso is 10 km/uur. Je hoeft je NIET van tevoren op te geven, je kunt je melden op het feestterrein en krijgt dan een deelnemersnummer.

Route: Papegaaiweg, Schupperijweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Astaweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg.
Begin en eindpunt zijn natuurlijk het feestterrein.

Feestavond Roy Otters (WWK voorrondes)
20.00 uur

Roy Otters is een professionele zanger die al meer dan 30 jaar in de muziek zit en leeft van zijn zingen en producties die hij maakt. Daardoor krijgt u de garantie dat deze ervaren zanger/entertainer uw feest zeker tot een hoogtepunt brengt met zijn zang, live accordeon, en acts/typetjes die hij uitvoert.

Met Roy Otters weet u zeker dat u een gigantisch feest met alles er op en eraan krijgt. Met zijn repertoire van meer dan 600 titels in Nederlandstalig, Engels- en Duitstalig bezorgt hij iedereen de belevenis van hun leven!

Voorrondes WWK
Donderdagavond beginnen we met de voorrondes om de startpositie te bepalen voor zaterdag. Alle teams dienen voltallig aanwezig te zijn om 20.00 uur.