In verband met het coronavirus, tonen wij nog het programma van 2019.

Buurten met de buurt
14.00 uur

Donderdagmiddag, de start van het Oranjefeest! Zoals ieder jaar is er een gezellige middag met de titel: “Buurten met de buurt”.

We hebben Gert Ekkelboom gevraagd om het Oranjefeest te starten. U kunt los gaan op de muziek, maar natuurlijk ook gewoon genieten van het optreden van Gert. ”The One-man-band” gaat een muzikale reis maken door het verleden met een luister, maar ook een gezellig meezinggehalte en natuurlijk mag u ook een dansje doen. Wij zullen zorgen voor wat lekkers!

Onemanband Gert Ekkelboom - Startpagina | Facebook
Bron: ekkelboom-music.nl

Ballonnenfeest 2.0
18.15 uur

Kom allemaal, zoals ieder jaar, op de donderdagavond naar het feestterrein en laat je verrassen door deze nieuwe manier van ballonnen “oplaten”, het ballonnenfeest 2.0!

We houden nog wel even geheim wat we precies gaan doen, maar er vallen leuke prijzen te winnen!

Mogelijk gemaakt door Bultman

Kindercorso
18.30 uur

Ieder jaar weer een succes! Dus ook dit jaar weer een kindercorso voor alle kinderen tot en met 14 jaar. Leef je uit met het thema: Beach Party en versier je vervoermiddel.

Voor de allermooiste en origineelste versiering krijg je een prijs. De maximum toegestane snelheid tijdens het kindercorso is 10 km/uur. Je hoeft je NIET van tevoren op te geven, je kunt je melden op het feestterrein en krijgt dan een deelnemersnummer.

Route: Papegaaiweg, Schupperijweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Astaweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg.
Begin en eindpunt zijn natuurlijk het feestterrein.

Feestavond Roy Otters (WWK voorrondes)
20.00 uur

Roy Otters is een professionele zanger die al meer dan 30 jaar in de muziek zit en leeft van zijn zingen en producties die hij maakt. Daardoor krijgt u de garantie dat deze ervaren zanger/entertainer uw feest zeker tot een hoogtepunt brengt met zijn zang, live accordeon, en acts/typetjes die hij uitvoert.

Met Roy Otters weet u zeker dat u een gigantisch feest met alles er op en eraan krijgt. Met zijn repertoire van meer dan 600 titels in Nederlandstalig, Engels- en Duitstalig bezorgt hij iedereen de belevenis van hun leven!

Voorrondes WWK
Donderdagavond beginnen we met de voorrondes om de startpositie te bepalen voor zaterdag. Alle teams dienen voltallig aanwezig te zijn om 20.00 uur.