– UPDATE: 20-8-2021 –

??????????? ???? ??????????? ❌

Helaas moeten ook wij jullie mededelen dat het feest dit jaar niet door zal gaan ?.

Als bestuur willen wij iedereen de mogelijkheid bieden om het feest te kunnen bezoeken. Door de huidige regelgeving betekent dit dat wij maximaal 750 bezoekers toegang kunnen geven.

Dit houdt in dat wij ook “nee” zullen moeten verkopen, wat voornaamste reden is om het feest te annuleren.

We blijven positief en hopen het feest volgend jaar weer met jullie te kunnen vieren ?. Blijf gezond! ?

– Oudere berichtgeving –

Onlangs hebben we bekend gemaakt dat het feest dit jaar door zou gaan met de geldende regels en wetgeving. Niet veel later kwamen er nieuwe besmettingscijfers en daaroverheen de deltavariant… Voor ons als bestuur ontzettend teleurstellend, wij zijn er in principe helemaal klaar voor met de benodigde maatregelen. Natuurlijk gaat gezondheid boven alles en volgen we het nieuws nauwlettend. We zitten daarom nog “in de wacht” tot 13 augustus. Dan komt het kabinet met de laatste berichtgeving voor meerdaagse evenementen.

In de tussentijd hebben we er voor gekozen om de programmaboekjes alvast gewoon te bezorgen. Bij het boekje hebben wij een brief toegevoegd met daarin belangrijke informatie. Heeft u deze niet ontvangen of woont u buiten het bezorggebied? Op deze site vindt u het volledige programma (en boekje) en kunt u de informatiebrief ook hier lezen.

Heb je tussentijds vragen of is iets niet duidelijk? Je kunt ons altijd bereiken via: info@oranjefeest-wwna.nl.

Categories: Nieuws