GoetFoud is het thema van 2024!

GoetFoud, dat is het thema van dit jaar! We zijn weer benieuwd naar wat jullie creaties gaan worden rondom ons feest met de Kindercorso, Wenum-Wiesel Kampioenschappen en optocht 🥳 Wie van jullie is er al in voor een GoetFoud feestje?!

Vrijwilligerswerk, het liefst doe je het samen!

Wat is er mooier dan samen iets doen voor je vereniging of buurt. Ons topteam aan vrijwilligers staat ieder jaar weer klaar om uiteenlopende taken uit te voeren, zodat we een mooi feest kunnen organiseren zoals afgelopen weekend. Om dit samen te kunnen blijven doen én niet altijd dezelfde mensen te hoeven belasten, vragen we jullie om je aan te melden wanneer je een paar uurtjes of dagdeel tijd hebt om te helpen! Een keertje …

Gevonden voorwerpen!

Gevonden voorwerpen Er zijn een aantal spullen gevonden op het terrein. Stuur ons even een bericht (info@oranjefeest-wwna.nl) als er iets van je bij zit!

Optocht verrassingspakket

Voor alle (school/vrienden)groepen en buurten die van plan zijn om een kar te bouwen voor de optocht, hebben wij ook dit jaar weer een verrassingspakket samengesteld.
In dit pakket zitten heerlijke drankjes en voldoende lekkers welke jullie goed kunnen gebruiken tijdens het opbouwen van de kar!

Online kaartverkoop

Met ingang van dit jaar zullen wij gaan starten met het aanbieden van e-tickets als toegangsmiddel! Via onze site bestel je eenvoudig je toegangskaart(en), waarna je deze binnen enkele minuten ontvangt in je mailbox. Super handig, toch?! Naast de online verkoop blijft de papieren toegangskaart ook gewoon verkrijgbaar via bestuursleden en Café de Hamer. Meer informatie over hoe dit alles in zijn werk gaat, communiceren wij zodra de (voor)verkoop definitief van start zal gaan.

Desmond Purpleson

CEO

Locavore pinterest chambray affogato art party, forage coloring book typewriter. Bitters cold selfies, retro celiac sartorial mustache.